Тежък развод е причината Виолета oт ,,Игри на волята да

...
 Тежък развод е причината Виолета oт ,,Игри на волята да
Коментари Харесай

Тежък развод изпраща Виолета от ,,Игри на волята в САЩ

  Тежък бракоразвод е повода Виолета oт,,Игри на волята " да емигрира в Съединени американски щати.

Блондинката, която е щерка на легендата на „ Левски " Стефан Стайков, се разделя със брачна половинка си преди повече от 10 години. Делата около попечителството на общата им щерка Дени, която също е част от риалити формата, са извънредно дълги. В последна сметка 47-годишната дама взема решение да замине зад океана и да сбъдне американската фантазия. В това време дъщеря й Дени остава в София, а двете се виждат няколко пъти в годината. Освен че ръководи 3 сполучливи бизнеса и менажира парцели на стойност над 100 милиона $, Виолета се е занимавала и с култyризъм. Преди години тя взе участие в редица надпревари. Има и няколко съществени триумфа, написа " България Днес ".

Както е известно, русокоската взема решение да се завърне в България единствено поради присъединяване в „ Игри на волята “. Стайкова е навита да влезе във формата от щерка си Дени, която нашумя преди време с изявите си в „ Един за различен ", а все още е половинка на чалга артиста Кристиян Кирилов. Виолета и дъщеря й са готови за риалити формата от някогашната участничка Михаела. Трите постоянно са засичани да излизат дружно из софийските заведения.

В същото време попфолк дивата Емануела е уверена, че бившето й гадже Мартин ще спука конкуренцията в „ Игри на волята ". Именно чалга фурията урежда предприемача милионер в предаването. Докато са още дружно, двойката постоянно сяда пред тв приемника и в унес гледа борбите. А след раздялата им Емануела удря едно рамо и оказва помощ на Мартин, прочут като Елвиса, да е измежду участниците. „ Ще ви пръсне! Да видите какво ми е било на мен “, споделя Емануела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР